Rod Dan Reel Nak Jual RM470.00

Thursday, May 5, 2011 8:41 PM Posted by en_naz








Assalamualaikum,

Disini saya nak menolong rakan baik yang ingin menjual set surfcasting beliau..

Rod Dan Reel ini hendak di jual RM470.00... Rod surf abu garcia ultra cast II medium heavy actian 13 kaki... Reel jenama yoshikawa HN8000, capacity maximum tali saiz 30mm boleh muat 700 meter..

Harga rod abu yang kawan saya beli dulu rm270 harga masih ada lagi lekat kat sarung rod dan beliau nak tolak rm 220, sebab batang bawah ada calar dan tempat letak reel ada pecah sikit terjatuh masa nak cuci...Masih boleh guna lagi bawah pemegang reel dia semua cover besi...reel pula tak ada masalah dan masih dalam keadaan baik..ada calar sikit je..biasa lah dah guna...dulu beli rm280 dan sekarang nak tolak rm 250.

Serius buy sahaja.. cod kl... boleh calls rakan saya kay di 0176893392... harga tetap... Terima kasih..

2 Response to "Rod Dan Reel Nak Jual RM470.00"

  1. Haffiz MohdNoor Says:

    wah memancing dekat kemaman best nyaa!! :D

  2. en_naz Says:

    memang best..tp masa ni air kurang cantik..ikan besar tak tahu g mana ;p

Post a Comment